shima shahari

Event MPP/KOLEJ


Malam Pragraduasi KPTM BP

assalamualaikum...

malam pragraduasi yang ditunggu2 oleh pelajar2 sem5,6 and dean list
malam dimana mereka akan diraikan dengan serba mewah, dengan tema malam seribu satu rahsia, majlis ni diadakan di HOTEL KATERINA pada 13 APRIL 2012.
Alhamdullilah, kami dapat melaksanakan tugas dengan sebaik mgkin.. 
mgkin ade mistake kt sini...sana....situ.. tp bak kate org kan...
"kami budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan" jgn nk kutuk2 bagai okey

inilah event ke 2/3 kiteorg(mpp) selepas game counter strike.  lepas je event ni habis..fuhhh lega nye tak terkire...mgkin aku tak rase sgt la... tp bagi comitee yg betul2 merancang, yang tertunggang,tergolek menorganized majlis ni... mgkin terase batu atas bahu diorg dh dipecahkan.. congrat2...(clapping)

credit to *adib(president), nabil (t.president), dayah(setiausha), chamak(k.projek/E.kesukanan), acap(E.publict :), nasa(E.tugs2 khas), nik(E.kerohanian), enab(E.kebajikan), k.sue(E.kebudayaan), azie(bendahari) dan aku(E.akademik).
tahniah buat kite sume..!!
 ~E:stand for exco

V
V
V

setersnye.. gmbr sepnjg majlis brlgsung... tp ckit saje..
byk nye sume gmbr aku haha.. so plezz enjoyeee yrselfee..

atan.acap.aku.ayu.fatin asyura.massarah
(dgn piala dean list di tgn nk sebut jgk)

gambar lg...huhu... tak cukup dgn berdiri...duduk pulak


with echa zakaria yg cntik bagai yuna malam tu..hehe
(gmbr aku:sebelum dpt tali pinggng drpd fatin)

barisan mpp bersama Dato yusof ataupun skrg adib dh bleh pggil "abah"..haha

bersama echa zakaria lg di kaunter pndftaran

terima anugerh dekan :)
sbnrnye mlm tu aku terima dua anugerh first dean list, secnd watikah pelantikan mpp


and lastly, nak tunjuk gmbr malam pragradusi ak yg tahun lepas...ade cite disebalik wajah itu.. mase tu bukan nama aku yang disebut tapi nama org lain... sedih...tp trpkse menerima.. "kite redha"...huhu
dan org yg bertggungjwb mgmbil gambar ini ialah fatin asyura. thanks sebab amik gambar ni...bleh buat kenangan..


_________________________
batu di bahu diorg dh takde... aku punye batu ade lg..sbb esok nye: 14 April progrm aku pulak
"Gaming Design Workshop"
penat tak hilg lg... esok kene bgun pagi lagi... penat.. tp sbb dh progrm aku tu yang kene semangat.. jd mpp lain pun terpaksa la semangat bangun esok nye... sori kawan2...haha

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Gaming Design Workshop (GDW)
program first aku


Assalamualaikum



credit to-amirul ashraff-utk design poster

well well well
14 April 2012 hari tu sudh berlangsung nye progrm Gaming Design Worshop(GDW) aku tu di Bilik Seminar KPTMBP... setelah malam semalam nye graduatian nite yg memenatkn...
alhamdulillah... sume nye brjalan dengan lancar instead of
-bas lmbt sampai amek budk2 kt hostel
sbnrnye salah aku jugak..patutnye aku mintak no drebar bas tu kt sir halim.. kan dah drbar bas tu trlupe. alhamdulillah la sume nye okey... thanks jugak kepada comitee yang hadir...selain mpp, kepd comitee dadu man yg amek gmbr spnjg progrm brlgsung.. thanks jugak kepada peserta2 yg terlibat... jgn riso..sijil anda dalam proses...
bende yang dinanti-nantikan...gmbr2 GDW
semangat pelajar sem1 dan 2... sesi praktikal


korang mmg best!
mula2 tak nak join... akhirnye join jugak ek



di belakang tabir...sume sibuk menyiapkn sijil, text ucpn mc, mguruskn makanan dan berbagai lagi..



majlis penutupan... thanks to en zulfikar(baju belang putih merah) krna sudi hadir tuk merasmikan progrm..
thanks jugak kpd sir zul(kasut merah)
madam fazlin(tudung hitam) sbb byk bg tunjuk ajr..
muka aku tgh tahan gabra sbb aku kene bg ucapan nnt


 thanks sgt2 buek dayah.. walaupun kau demam2..snggup jd mc hari tu...ni yg syg kt kau


en zakwan (baju biru)
en firdhaus (kemeja putih)
dan mereka ni mmg pakar dalam gaming ni..
jujur aku cakap...diorang ni mmg sporting. and aku tgok lecturer2 grphic design(kptmbp) sume mmg respect gile la kt diorg ni...so rase sgt bertuah sbb dpt makan semeja dgn diorg..huhu...


haha... bile aku igt balik mmg nak tergelak je aku pikir..
adoi... mase bace text tu dalam hati aku "juz let go je" berulg2 kali ak ckp bende ni. haha..
tp takpelah... first time kot... next time aku akan lebih rilex lg...

gambr beramai-ramai...
bas dah tunggu... ape lagi... bole la korang balik.
habis kemas2 bilik seminar sume..tgok jam dh nk pukul 6...jom balik

ade byk lagi gmbr2 candid yg laka laka... tapi lambt la nk upload..
lastly,
thanks sgt2 kpd sume yang terlibat dalam GDW...!
byk komen positif yg aku terima.. next time kite wat lagi utk bende lain pulak okey....
dan special thanks buat nabil sbb menyediakn makanan yg sedap tuk progrm ni... 4 kali sesi makan tu, 4-4 kali tu la sedap2...  

penat kiteorg tak habis di sini... sbb esok kami akan ade pertandingan kejohanan futsal kptmbp... 3 days non stop... semangat PAGI! GO MPP!!

1 comment:

  1. hai awak ! :) x ade post baru ke ??

    ReplyDelete